خدمات طراحی نما برای شما

اجرای کفپوش بتنی

برای اجرای کفپوش بتنی روش های متعددی موجود است . که با توجه به نوع کاربری و جنس و ساختار کفپوش این روش قابل تغییر است. کفپوش نقش موثری در زیبایی فضا و همچنین حفظ نظافت و بهداشت دارد. بنابراین باید در اجرای کفپوش نیز به نکات اجرایی دقت زیادی داشته باشیم. اگر کفپوش مناسبی انتخاب کرده باشید اما در زمان اجرا روش اصولی را انجام ندهید کفپوش پس از مدتی کارایی خود را از دست می دهد.

در صنایع مختلف از پارامتر های مختلفی برای اجرا کفپوش استفاده میکنند .ما در این مقاله سعی داریم که به صورت اختصاصی به اجرای کفپوش بتنی پرداخته و نکات مهم در زمان اجرا را برای شما عزیان توضیح دهیم. برای هر محیط و فضا باید با توجه به کارایی آن کفپوش مناسب انتخاب شود . کفپوش ها بر اساس میزان تردد و ترافیک ، فضای باز یا بسته ، متراژ قضا و همچنین صنعتی و یا غیر صنعتی بودن فضا تقسیم بندی شده و برای هر فضا محیط کفپوس مناسب تولید شده است.

 

امروزه بتن یکی از کاربردی ترین مصالح ساختمانی بشمار می آید. مهمتریم ویژگی های بتن که آن را به ماده محبوبی تبدیل نموده دسترسی آسان و سریع به مواد اولیه و  ارزان بودن هزینه آن است. لازم بذکر است تولید بتن با خواص متفاوت به روش های مختلف با استفاده از فشار هیدرولیکی، تخلیه هوا، ویبره، حرارت، بخار، اتوکلاو و قالب انجام می‌گیرد. دسترسی آسان به مصالح آن، دوام بالا و همچنین احتیاج به ساخت سازه‌های بتنی چون سدها، تونل‌ها، سازه‌ها، راه‌ها، پل‌ها و ساختمان‌ها، این ماده را بسیار پر مصرف نموده‌است. با پیشرفت علم و تکنولوژی و انجام آزمایشات گوناگون امروزه مشخص شده‌است که صرفا توجه به مقاومت به عنوان یک معیار برای طرح بتن برای محیط ها و کاربردهای مختلف نمی‌تواند جوابگوی مشکلاتی باشد که در درازمدت در سازه‌های بتنی ایجاد می‌گردد. مسئله دوام بتن چند سالی است که در محیط‌ها و شرایط مختلف مورد توجه قرار گرفته‌است. مشاهده خرابی‌هایی بوجود آمده بر اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی در بتن‌ها در جای جای جهان و همچنین با شدتی بیشتر در کشورهای در حال توسعه، افکار و اذهان مهندسان و شیمیدانان را به سمت طراحی بتن‌هایی با ویژگی خاص و با دوام لازم سوق داده‌است. در این راستا شرکت پارس الیس نیز با دستورالعمل‌ها و استانداردهای متفاوت برای شرایط و محیط های مختلف برای طرح بتن با عملکرد بالا در دستور کار خود قرار داده تا در زمینه کفسازی صنعتی و کفپوش بتنی بتواند پاسخگوی نیاز کارفرمایان محترم خود باشد.

اجرای کفپوش بتنی

مزایای کفپوش بتنی

هزینه: ارزان ترین کفپوش است زیرا به پوشش دیگری نیاز ندارد.

سهولت در اجرا: پخش و اجرای در هرمکان به سهولت انجام میشود.

دوام بالا: مقاوم در برابر وزن انواع لوازم خانگی و اداری.

ماندگاری طولانی: یک کف بتنی که به درستی نگهداری شود می تواند برای مدت نامحدودی دوام بیاورد و نیازی به تعویض ندارد، اما پس از مدتی که براقیت خود را از دست میدهد بایستی پولیش شود.

 

قیمت کفپوش بتنی:

در خصوص آنالیز قیمت بایست به عوامل زیر توجه داشت و قیمت نهایی به همه عوامل که در پایین ذکر شده بستگی خواهد داشت:

  • دستمزد نیروی انسانی
  • ماشین آلات
  • مصالح
  • حمل مصالح
  • ضریب بالاسری
  • ضریب منطقه ای (براساس فهرست بهای ابنیه)
  • ضریب تعدیل
  • قیمت محصول
  • اضافه بها رنگی بودن کفپوش بتنی پیش ساخته
  • و در نهایت محاسبه قیمت تمام شده
 

کفپوش بتنی باید سه هدف را برآورده کند:

  1. 1. سطح نهایی کفپوش بتنی باید دارای سختی ، استحکام باشد و در برابر سایش مقاوم و دوام مد نظز کارفرما را داشته باشد.
  2. 2. کفپوش بتنی برای داشتن کارایی میبایست حداقل 7 تا 12 سانتیمتر ضخامت داشته باشد.
  3. کفپوش بتنی باید مقرون بصرفه و اقتصادی باشد ، همچنین تولید زباله یا نخاله از هیچ مؤلفه ای نداشته باشد.
طراحی کفپوش بتنی
 

نکات مهم و کاربردی در اجرای کفپوش بتنی

اولین نکته در اجرا این است که اگر میخواهید کفپوش با نمای زیبا داشته باشید به هیچ عنوان از مواد آب بند کننده بر روی سطح بتن تازه استفاده نکنید. همچنین انجام کارهایی که سطح بتن را بسیار زیاد صیقلی میکند چسبندگی کفپوش را کاهش میدهد .برای آن ایجاد مشکل می کند. پس اگر به این مشکل برخورد کردید و سطح ملات به مقدار زیادی صیقلی شد باید یک مرحله ساب زدن را برای ایجادخط و خش انجام دهید.

وجود ناخالصی در ترکیبات ملات باعث افت کیفیت کفپوش خواهد شد . ناخالصی هایی مانند خرده چوب ها و پلاستیک ها بر روی سطح میتوانند جلوه زننده ای را ایجاد کنند. این زائده هامینتوانند در بعد از اجرا نیز باعث ترک خوردگی و ناهمواری شوند. برخی از منازل سیستم گرمایش از کف دارند و اگر این سیستم به صورت اصولی اجرا شده باشد مشکلی برای کفپوش ایجاد نمی کند.

هرگونه اعمال رنگ برکپوش بتنی باید حداقل 72 ساعت قبل از شروع مراحل اصلی اجرایی به پایان رسیده باشد. این بدان معنا نیست که نمیتواند بعد از اجرا رنگ آمیزی داشته باشید .فقط باید که تا خشک شدن کفپوش بتنی خود صبر کنید. قبل اجرا حتما سطح را از وجود موانع پاک کنید و با این کار میتواند کمک زیادی به تیم اجرا کننده داشته باشید.