خدمات نمای میکروسمنت

آیا میتوان از میکروسمنت روی نما ساختمان ها استفاده نمود ؟

کاربرد میکروسمنت تنها در طراحی دیوار داخلی و کف ساختمان خلاصه نمی‌شود و می‌توانید از آن در طراحی نمای خارجی ساختمان نیز استفاده نمایید. ورود میکروسمنت به فضای طراحی معماری، دست مهندسین را جهت اجرای نماهای بدون درز و یکپارچه و بدون ترک باز می گذارد. به علاوه نفوذناپذیری این محصول در برابر رطوبت هوا و کج باران ها و هوازدگی موجب افزایش دوام نما خواهد شد. 

از مزیت های اساسی استفاده از میکروسمنت، وزن کم این متریال و سهولت اجرای آن در نمای خارجی است. به علاوه سرعت اجرای بالای این متریال موجب کاهش ساخت پروژه می شود.

 

 

ترکیب میکروسمنت و سایر متریال ها در نما :

همراه با میکروسمنت می توان از متریال های دیگری مانند چوب، فلز، سنگ و شیشه نیز استفاده کرد. اینکه این متریال ها چگونه کنار هم قرار بگیرند تا نتیجه خوبی حاصل شود بستگی به مهندس معماری دارد که نقشه نمای ساختمان شما را طراحی میکند. تلفیق سطوح صاف و یکدست میکروسمنت با سنگ های دکوراتیو مانند گرانیت و مرمر و یا ترکیب نما به رنگ طوسی و چوب های قهوه ای رنگ نتیجه ای زیبا و جذاب در پی خواهد داشت.

 

اجرای نمای میکروسمنت

هنگام استفاده از میکروسمنت نما به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام اجرای میکروسمنت نما، چندین نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. اولین نکته مسله ی دما است. توصیه می شود در دمای محیط و سطح در هنگام اجرای میکروسمنت بین 15 تا 25 درجه سانتی گراد باشد. همچنین ترجیحا از سمت سایه کار اجرای میکروسمنت را شروع کنید. در این بازه دمایی، میکروسمنت دارای شرایط اتصال بهینه است که دوام مناسب میکروسمنت نما را تضمین می کند. اجرای میکروسمنت در دمای پایین به طور قابل توجهی زمان عمل آوری را افزایش می دهد. همچنین، دمای بالاتر ممکن است باعث خشک شدن خیلی سریع میکروسمنت شود، به این معنی که ما موفق به پخش مناسب میکروسمنت روی سطح و تکسچر مناسب و دلخواه نخواهیم شد. در این حالت می توان با تغییر فرمولاسیون زمان گبرش میکروسمنت را اصلاح کرد.

 

 

میکروسمنت نما چه رنگی است؟

میکروسمنت نما به هر رنگی که بخواهید در خواهد آمد. اما مرسوم ترین، متداول ترین و البته محبوب ترین رنگ برای میکروسمنت نما رنگ طوسی بوده که شبیه بتن و سیمان است. این رنگ طوسی هم بسیار جذاب بوده و هم رنگی است که امروزه مورد پسند خیلی از افراد مخصوصا جوان تر ها قرار می گیرد. اما همانطور که گفته شد شما می توانید با اضافه کردن هر رنگی به خمیر میکروسمنت، آن را به رنگ دلخواه خود درآورید. این رنگ باید از جنس اکریلیک باشد تا بتواند با خمیر میکروسمنت به خوبی ترکیب شود. با وجود آنکه تمامی رنگ ها قابلیت استفاده در میکروسمنت نما را دارند اما رنگ های ترکیبی نظیر طوسی – قهوه ای، سبز – طوسی، سفید-طوسی تیره پر طرفدار ترین ترکیب رنگ های میکروسمنت نما را تشکیل می دهند. همچنین می توان از ترکیب این رنگ ها در کنار یکدیگر نیز استفاده نمود.